A századik

2013.06.07. 17:27

Léteznek olyan dolgok az életben, amik a sokadik ismétlés után már unalmassá válnak. Ilyen lehet századszorra egy- nem megbántva a rajongóit- David Guetta vagy Pitbull szám, a legfrissebb rész az Így jártam anyátokkalból, vagy ha az ember már a harmadik napja eszi ugyanazt, mert még mindig maradt. Két ok van, ami miatt valami igazán értékes: az egyik, hogy különleges, kevés van belőle. A másik, hogy sokadik alkalommal is ugyanolyan élményt nyújt. Utóbbi táborába tartozik a Tour de France, ami 2013-ban fog jubilálni: 100. alkalommal rendezik meg a világ legnagyobb kerékpáros körversenyét.

repgepek.jpg

route_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tour.blog.hu/api/trackback/id/tr855350055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ladiszlaci 2013.07.19. 14:59:48

Szval kedves Fiuk K. Jenővel vidámabb az élet,de sebaj Ti idővel igazi SIPIK lesztek!

manzikert 2013.07.19. 15:40:24

Kedves Jenő!
Talán emlékszik egy évekkel ezelőtti Tour közvetítésen elhangzott Sipi-megnyilvánulásra. Valaki(k) már akkor is a focisták és a kerékpárosok közötti fizikai különbségeket firtatták, amit Sipi már nagyon unhatott, mert az következő mondattal zárta le a vitát:
"A foci és a kerékpár sport közötti különbségről csak annyit, hogy az előbbit játékvezetők irányítják, míg az utóbbit versenybírók és zsűrik..." (Az idézet pontossága nem 100%!) Eltelt 2-3 másodpercnyi csend, majd megszólalt Ön halkan és finoman: "Mit fogsz te ezért kapni Sipi..." Tisztelettel érdeklődnék, hogy mit kapott ezért szegény Sipi?? :)
süti beállítások módosítása